Mezelerimiz
Fetteh
(Tahinli Yoğurt, Fırın Nohut, Baharatlı cips, Tereyağ)
Boşnak Cacığı
(Semizotu, Badem salatalık, Badem, Taze Reyhan,)
Humus
(Lübnan humus)
Deniz Börülcesi
(Taze Deniz börülcesi, Zeytinyağı, Sarımsak)
Boşnak Soka
(Taze Boşnak peyniri, Zeytin, Turşu)
Gambilya Fava
(Karamelize soğanlı, Bodrum ‘Gambilya’ baklası)
Ekşi kremalı kuru patlıcan
(Antep patlıcan dolması, Ekşi krema)
Dövme Selanik Salatası
(Kaymak loru, Salatalık, Taze soğan, Antep Fıstığı)
Mütebbel
(Tahinli yoğurt, Köz patlıcan, Antep Fıstığı . Ceviz)
Ege Piyazı
(Kuru domates, Zeytin, Kaya koruğu, Ceviz, Ayvalık zeytinyyağı)
Girit Ezmesi
(5 peynirli Fesleğenli peynir ezmesi)
Boşnak Semsek
(Pişmiş Domates- Sarımsak , Yoğurt)
Köpoğlu
(Domates soslu yoğurtlu yörük kızartması)
Patlıcan Herise
(Atom biberi, patlıcan, Yoğurt)
Tavuk Bezirgan
(Tiftik tavuk,ceviz)
Zeytinyağlı Enginar
(Yeşil limonlu enginar, Taze otlar)
Ata Ezmesi
(Köz biber, badem, Kaymak loru, Ayvalık tulum)
Boşnak kuru et
(Roka, Balzamik,cherry domates)
Ot kavurma
(Mevsim otları, Zeytinyağı , yoğurt)
Antep Turşu
(Sarımsak, Erik, Bamya , Salatalık Turşu tabağı)
Zahterli Tuzlu Yoğurt
(Hatay Tuzlu yoğurt , Atom biber)
Baba Gannuş
(Közde Patlıcan, Kırmızı biber, Kırmızı soğan, sarımsak, domates)
Topik
(Karamelize Soğan ve Nohut püresi , Tahin sos)
Tanasaki
(Karamelize Arpacık Soğan, Sarımsak, Yoğurt, Çıtır soğan)
Vişneli Yaprak pilavı
(Taze Asma yaprağı, Vişneli iç pilav , Limon
Fesleğenli Levrek Marin
(Limon asidinde pişmiş Levrek, Fesleğenli mayonez)
Hardallı Yeşil elmalı Levrek Marin
(Limon asidinde pişmiş Levrek, yeşil elmalı Hardal
İnci Hamsi
(Kurutulmuş hamsi, acı zeytinyağı,)
Karides Söğüs
(Yağda pişmiş domates, Çıtır salatalıki, Karides)
Avokado Enginar karides Söğüş
(Sakız cunda Enginarı, Avokado, Kırmızı Karides)
Ahtopot Salatası
(Sakız ahtopot, Sarımsak, Zeytinyağı)
Uskumru Füme
(Turşu, Kırmızı soğan)
İsli mayonezli Midye
(Taze Füme mayonez, İsli midye)
Lakerda
(Soğan turşusu, torik lakerdası)
Somon Gravlax
(Kızarmış ekmek üzeri balık psatırması , kapari, otlu labne)